LIFESTYLE

Lucky Market na novom mjestu, u novom izdanju

Julsko izdanje Lucky Marketa u organizaciji Asocijacije kreativaca bit će postavljeno ispred Sarajevo City Centra do 18. jula.

Image

Lucky Market - mjesto susreta kreativaca i razmjene ideja, u svom open air  Education izdanju posvećen je svima koji pored kreativnog i unikatnog rada, vole knjige.

Lucky Market je smješten na platou Sarajevo City Centra, u bijelim pagodama gdje se može pronaći široka ponuda naslova romana, eseja i knjiga za djecu do vjerskih knjiga i stručne literature, sa zajedničkim ciljem poticanja čitanja.

Pored knjiga, stalni članovi Asocijacije kreativaca spremili su za sve koji vole modu, baggy haljine, kožne tašne i kaiševe, henna design, nakit, home decor... Za organski usmjerene, u ponudi su domaći med i preparati od meda, a za mališane drvene mozgaonice.

Asocijacija kreativaca u svom ljetnom izdanju Lucky Marketa slavi knjigu, kao i one koji je pišu i one koji je čitaju. Čitanje ujedinjuje, proširuje horizonte, pomaže nam da otkrijemo daleke krajeve i tako prevladamo geografske i mentalne granice.

Želeći svima da se otisnu na fantastična putovanja čitanjem, sa Lucky Marketa poručuju: „Proživite jedan dan drugačiji od ostalih, dođite i družite se s kreativcima i knjižarima!“

 


 

logo-main-2019-white.png

Living - bh. portal

Osnivač: Develop d.o.o. Sarajevo
Adresa: Vilsonovo šetalište 10, Sarajevo

Redakcija:

Tel: +387 33 521 640
Email: info@living.ba

Pratite nas

Facebook

@living.gourmet
2018 © Copyright: Develop d.o.o. Sarajevo, sva prava pridržana. | Design by: Web Studio NESA